خواص ماهی قزل آلا خال قرمز

ماهی قزل آلا ,ماهی قزل آلا به انگلیسی,ماهی قزل آلا در فر,ماهی قزل آلا شکم پر,ماهی قزل آلا سالمون,ماهی قزل آلا طرز تهیه,ماهی قزل آلا در فر با فویل,ماهی قزل آلا خوشمزه,ماهی قزل آلا رنگین کمان,ماهی قزل آلا در بارداری,ماهی قزل آلا به زبان انگلیسی,نام ماهی قزل آلا به انگلیسی

ماهی قزل آلا

توضیحاتی در مورد ماهی قزل آلا

ماهی قزا آلا انواع مختلفی دارد که می توان به قزل خالدار، قزل رنگین کمانی، قزل خال قرمز و قزل دریاچه خزر اشاره کرد.که قزل خال قرمز مرغوب ترین و قزل رنگین کمانی پرفروش ترین انواع این ماهی می باشد. قزل رنگین کمانی به دلیل سازش بهتر با محیط از نظر اقتصادی در جایگاه بالایی قرار دارد و هم اکنون به صورت پرورشی تکثیر می شود.این ماهی کمی لاغرتر و کم بنیه تر از انواع قزل دریایی است.قزل خال قرمز رودخانه ای نیز کوچک تر و ارزان تر از انواع قزل دریایی است ولی گوشتی بسیار لذیذ و خوش خوراک دارد. جالب است بدانید که براساس تحقیقاتی که روی ۳۰ نوع ماهی برای نخستین بار در شیراز انجام شد، بیشترین میزان امگا3 درماهی قزل آلا یافت شد و همین امر سبب شد که قزا آلا به بمب امگا 3 معروف شود. این اسید چرب، خستگی، درد عضلانی، خشکی و خارش پوست، سردرد، بی خوابی، شکنندگی مو و ناخن ها و عدم تمرکز را کاهش می دهد و برای التیام بیماری های قلبی ـ عروقی، رماتیسم مفصلی، آسم و کاهش التهاب آرتریت روماتوئید موثر است و در زنان باردار از طریق گردش خون به جنین رسیده و موجب رشد مغزی و افزایش ضریب هوشی نوزاد می شود. قزل آلا به عنوان منبعی سرشار از پروتئین، در دستگاه گوارش به آسانی هضم و جذب می شود.عنصر « روی » موجود در آن در رشد کودکان و در تنظیم بلوغ جنسی نوجوانان تاثیر به سزایی دارد و مصرف آن در دوران رشد باعث جلوگیری از کوتاهی قد می شود.بد نیست بدانیم بیشترین میزان امگا3 در سر و کبد این ماهی وجود دارد.

 

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.

 

  •