دستور پخت و طرز تهیه پاته مرغ و قارچ غذای خوشمزه فرانسوی
دستور پخت و طرز تهیه پاته مرغ و قارچ غذای خوشمزه فرانسوی
طرز تهیه پاته مرغ و قارچ بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام پاته مرغ و قارچ را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه پاته مرغ و قارچ غذای خوشمزه فرانسوی
پـاتهنوعی غذاست که از قرار دادن گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه و غیره در داخل خمیر پای و پخت آن در داخل فر درست میشود.
هم به طور گرم و هم سرد سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه پاته مرغ و قارچ :
آرد سفید گندم :♦: ۲۵۰ گرم
زرده تخممرغ :♦: یک عدد
کره :♦: ۸۰ گرم
نمک :♦: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون :♦: دو قاشق سوپخوری
آب سرد :♦: نصف پیمانه
مواد لازم برای داخل پاته :
سینه مرغ خرد شده :♦: یک عدد
هویج پخته و خرد شده :♦: دو عدد بزرگ
قارچ سرخ شده و نخود سبز :♦: نصف پیمانه
پیاز بزرگ خرد شده :♦: یک عدد
کره یا روغن :♦: ۵۰ گرم
نمک و فلفل :♦: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس پاته :
کره :♦: ۵۰گرم
آب مرغ :♦: یک پیمانه
آرد سفید گندم :♦: دو قاشق سوپ خوری
شیر :♦: 1 پیمانه
نمک و فلفل :♦: به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه پاته مرغ و قارچ غذای خوشمزه فرانسوی
طرز تهیه پاته مرغ و قارچ :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه پاته مرغ و قارچ ابتدا
در یک تابه پیاز را با کره تفت دهید تا نرم شود.
سپس سینه مرغ را اضافه کنید و بعد هویج را بیافرایید و تفت دهید.
بعد قارچ و نخود سبز را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد سس را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شود.
این مخلوط را در ظرف نشکن یا سفال بریزید.
خمیر را به شکل در ظرف با وردنه باز کنید و روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید.
سپس اطراف آن را با دست به شکل دالبر در بیاورید.
مقداری از باقیمانده خمیر را به شکل نوارهای باریک و ضربدر روی خمیر بگذارید.
در پایان روی خمیر را زرده تخممرغ وروغن مایع بمالید و در طبقه وسط فر، که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کردهاید، به مدت ۳۰ دقیقه بگذاربد.
روی این خمیر باید طلایی شود.
طرز تهیه سس پاته :
آرد را در آب مرغ و شیر حل کنید، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. در همین حالت کره را به خورد سس میدهیم، سپس نمک و فلفل آن را اندازه کنید و سس را کنار بگذارید.
طرز تهیه خمیر پاته :
آرد و نمک را در کاسهای بریزید، نصف آب و زرده تخممرغ را کم کم به آرداضافه کنید.
کره و روغنزیتون را با آرد خوب مخلوط منسد. با نوک انگشتان و به آرامی خمیر را ورز دهید.
اگر خمیر خیلی سفت بود، کم کم مابقی آب را نیز اضافه کنیدتا انداره ایکه خمیر لطیف، صاف و یک دستی به دست آید.
سپس خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و در جای گرم به مدت یک ساعت بگدارید تا خمیر وربیاید.
سپس خمیر را به شکل مستطیل باز کنیدو سه لا تا میزنیم و دوباره خمیر را عمودی به طرف خود قرار میدهیم و مجددا آن را به شکل مستطیل باز کرده و سه لا تا میزنیم.
یکی، دو بار این عمل را انجام میدهیم (مانند خمیر هزارلا عمل کنید با این تفاوت که خمیر پاته را سه لا تا بزنید).
دستور پخت و طرز تهیه پاته مرغ و قارچ غذای خوشمزه فرانسوی
دستور پخت و طرز تهیه پاته مرغ و قارچ غذای خوشمزه فرانسوی
- ۹۷/۰۷/۰۶